Rakennusliikkeet ja rakennusyhtiöt

Tarkka valvonta takaa, että työ suoritetaan korkealaatuisesti, mikä parantaa lopputuotteen arvoa ja vähentää korjaustarpeita. Laadukkaan rakennuvalvontamme avulla hankkeet etenevät sujuvasti ja kustannustehokkaasti, ja ne täyttävät aina viimeisimmät viranomaismääräykset.

Toimimme työmaalla työnjohdon tukena hyvän lopputuloksen varmistamiseksi, ja pidämme huolen, että hankkeen toimijat ymmärtävät toisiaan ja sisäistävät omat tehtävät ja vastuunsa.

Kehittynyt laatujärjestelmämme takaa selkeän dokumentaation ja oikea-aikaisen tiedonvälityksen kaikille osapuolille projektin kaikissa vaiheissa.

Kaikki rakentamisen valvontatehtävät eri vaiheisiin

Rakennusvalvonta

Monipuoliset rakennusvalvonnan palvelut kaiken kokoisiin hankkeisiin: rakentamisen ohjaus ja valvonta, projektijohtaminen, käyttöönotto- ja takuutarkastukset sekä elinkaarimallin mukaiset tarkastukset ja toimenpiteet.

Hankekehitys

Asiantuntijamme vastaavat hankkeesi projektisuunnittelusta, suunnittelun valmistelusta, kilpailuttamisesta sekä onnistuneesta hankinnasta. Ohjaamme suunnittelua, teemme kustannuslaskelmat, valmistelemme rakentamisen sekä kilpailutamme urakat. Suunnittelemme myös työturvallisuuden ja kosteudenhallinnan prosessin hankkeellesi.

Tarkastustehtävät

Suoritamme monipuoliset tarkastustehtävät kohteen kunnonmäärityksestä vanhojen kiinteistöjen riskiarvioihin. Teemme elinkaarimalliarviot ja toimenpidesuositukset sekä määräajoin tehtävät tarkastukset, kuten 10-vuotisvastuutarkastukset ja takuutarkastukset. Toteutamme myös rakennusten loppukatselmukset, käyttöönottotarkastukset sekä huolto- ja kunnossapitokatselmukset ammattitaidolla.

Kosteuskoordinointi

Valvojamme laativat kosteudenhallintasuunnitelmat ja seurannat Kuivaketju 10:n sähköisen järjestelmän kautta sekä tekevät kohdekohtaiset kosteudenhallintariskilistat.

Työturvallisuus

Rakennuttajan työturvallisuuteen liittyvien velvollisuuksien koordinointi, toimeenpano ja seuranta hankkeessa.

Vastaava työnjohtaja

Kokenut rakennusvalvojamme vastaa hankkeesi vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Toimenpiteet määritellään erillisen kohdekohtaisen tarkastuslistan mukaan.

Rakennusliikkeille tehtyjä töitämme

S-market Ritaharju, Oulu

Asiakas
Terwa Kiinteistökehitys Oy
Laajuus
2308 neliötä
Tehtävät
Rakennusvalvonta, Kosteuskoordinointi, Vastaava työnjohtaja
Valmistuminen
3/2022

Rusta Ritaharju, Oulu

Asiakas
Terwa kiinteistökehitys Oy
Laajuus
2308 neliötä
Tehtävät
Vastaavan työnjohtajan tehtävät, Valvonta, Kosteudenhallinta- ja turvallisuuskoordinointi
Valmistuminen
9/2022

Lipporannan Taimen ja Kuha, Oulu

Asiakas
Health City Finland Oy
Laajuus
Huoneistoala 6703 neliötä, tilavuus 33687 kuutiometriä, 220 asuntoa
Tehtävät
Rakennusvalvonta, Tarkastukset
Valmistuminen
12/2022