Jotta Suomessa rakennettaisiin paremmin.

Pohjolan Rakennusvalvonta

Rakennusala on merkittävä ihmisten jokapäiväisen hyvinvoinnin takaaja. Rakennettujen ympäristöjen, joissa päivämme vietämme, tulee olla turvallisia, terveellisiä ja tarkoituksenmukaisia. Jotta rakennustyömailla päästäisiin tähän tavoitteeseen, tulee jokainen työvaihe toteuttaa suurella ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Pohjolan Rakennusvalvonnan toiminta-ajatus kumpuaa ammattiylpeydestä. Meille PRV:llä tärkeää on riippumattomuus, rehellisyys ja arvostus niin asiakkaita, omia alueasiantuntijoitamme kuin koko rakennusalaa kohtaan. Me haluamme varmistaa aina tasaisen laadun; sen, että tavoitetaso saavutetaan joka kerta. Me kehitämme alaa ja sen prosesseja sekä kasvatamme rakennusalan osaamista ja arvostusta laadukkaalla rakennusvalvonnalla.

Kysy lisää

 

Rakentamisen ammattilainen, liity Laatuketjuun!

Pohjolan Rakennusvalvonnan alueasiantuntijat ovat koulutettuja rakennusalan ammattilaisia, jotka saavat Laatuketju-konseptista täyden tuen menestyäkseen rakennusvalvojan tehtävissä. Monialaisuus, täsmäosaaminen ja jatkuvan oppimisen periaate ovat tärkeitä kulmakiviä siinä, miten pystymme palvelemaan asiakkaitamme aina paremmin. Siksi koulutamme, ohjaamme ja sparraamme ihmisiämme. Tule mukaan asiantuntijayhteisöömme hyödyntämään osaamistasi!

Lue lisää »